Spilleautomater som gir deg lyst til å danse

Det er ikke mye som skal til før denne skribenten begynner å røre på føttene. Med litt god musikk, hyggelig stemning, fine lys og en flott atmosfære er det på med danseskoene og full fart ut på gulvet. Dette trenger ikke nødvendigvis å være på et utested eller på en fest. Det er mange situasjoner som kan gi deg danseglede. Dette kan være mens du lager en god middag med radioen på, når du gjør deg klar på morgenen eller når du i tillegg har sjansen til å vinne flere millioner. Mange casinoer har brukt mange teknikker for å gi sine besøkende en grunn til å danse, og dette gjelder også spilleautomater. For å trekke til seg kunder har de valgt å lage en herlig atmosfære som vil gi deg lysten til å bevege på både føtter og fingre. Finn litt mer ut om de ulike spilleautomatene som vil gi deg lyst til å danse videre i denne artikkelen.

Dirty Dancing Slot

Mange kjenner til den klassiske filmen Dirty Dancing, men ikke så mange kjenner til den litt ukjente automaten. Dirty Dancing Slot er spilleautomaten som er inspirert av 80-tallet og vil gi deg en ekte retro følelse. Spilleautomaten er dekket av flotte detaljer og musikk som gir nostalgi til de som ble født på 70-tallet eller tidligere. Om den rolige dansemusikken ikke får deg til å danse vil nok de store gevinstene gjøre det!

I denne automaten vil du møte mange spennende figurer og symboler som vil hjelpe deg under hele ferden, og alle er selvfølgelig inspirert av dans! Johnny, barndomsdrømmen og hjertetyven er selvfølgelig med i spillet. I spillet er han også like «wild» som i filmen. Johnny har den viktige rollen som spillets wild-symbol og kan lage vinnerrekker med alle de andre symbolene. Andre viktige symboler i spillet er spillets logo og «dancing wilds», som også vil gi deg gode fordeler.

Spin Party

Denne spenstige spillautomaten ser ut som den er tatt rett ut av spillet «Let’s Dance». Spin Party har en ung sjel og musikk som passer for de spreke danserne. Utover i spillet blir man møtt av flashy grafikk, sterke lys og diskomusikk som setter føttene i gang. Den pulserende musikken gjør at man nesten føler at man har havnet i et diskotek. Denne fengende rytmen kan nok også føre deg til mange gode gevinster.

Spilleautomaten Spin Party har også mange kule funksjoner som hører til diskotektemaet. En av de kuleste effektene som vi noen gang har sett i en spillautomat er danserne som finnes i Spin Party. Disse forførende danserne kan utvide seg til å dekke en helt hjul, for å hjelpe deg med å samle inn din neste premie.